Premiere: Foreshadower – Fall

Skrevet af:

Kunstner(e):

Fotografi/illustration:
Jannie Ravn Madsen
Genrer:

Det er ikke ofte, man hører nyt fra Foreshadower. Desværre, fristes man til at brøle fra byen tage, for deres 2019-debut var et ekstremt tungt og solidt indspark i en dansk scene, der på det tidspunkt stadig var ret langt fra at finde sin form. Nu, fire år senere, står post-sludgerne i Foreshadower, der også har fælles generalieblade i No Fealty og Thought Police Brutality klar med ikke blot et par liveshows, der ellers ikke kommer ofte, men også en EP, som Selvtægt har fået lov til at præsentere som de allerførste.

‘Fall’ får du, kære læser, ikke bare serveret på et sølvfad, men skal arbejde en smule for. De tunge lydflader præsenteres as is, helt uden vokalakkompagnement, så indholdet skal man selv sørge for at forstå. Der kan altså læses en del ind i dem, fra kontrasten mellem tyngde og diskant i titelnummeret, over ‘Thaws’ underspillede intro, der fører til auditivt kaos i næsten Pelicanske strøg og den nærved episke afslutter ‘Flee’.

Click here to display content from bandcamp.com

‘Fall’ udkommer på Angry Music Records 2. januar. 
Foreshadower spiller live 11. januar på Rust i København og den 17. februar på SH35 i Aalborg til releaseshow for Vægtløs.
EP’en er indspillet, mixet og mastereret i Angry Music Studios.

Selvtægt er et DIY-magasin om punk og metal. Vi er drevet som en frivillig forening.

Ansvarshavende redaktør: Hanna Ella Sandvik
Magasinkoordinator: Tobias Holst

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-1024x243.png

A.C. Meyers Vænge 134, 1. th.
2450 København S
CVR: 44226421

Privatlivspolitik

Instagram
Facebook