Premiere: HIRAKI Tapetown Session

Skrevet af:Kunstner(e):

Genrer:

“Vores fokus er altid at ramme nerven fra kunstneren – virkelig fange energien i en artist live.” Således forklarer Rasmus Bredvig fra Tapetown, da han bliver bedt om at fortælle, hvad det drejer sig om.
Tapetown er kendt for at lave sessions, der kræser for lydkvaliteten, og denne er da heller ikke anderledes. Den er optaget på dette års SPOT Festival, hvor publikum havde mulighed for at se musikerne indspille i Tapetown-studiet.
Det er altså en hybrid mellem en studieindspilning og en koncert, og man kan også se samspillet mellem band og publikum i videoen.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Alle instrumenter er spillet live – det er et dogme hos Tapetown – og for et band som HIRAKI, er det ret imponerende. Dem, der har set dem live tidligere bliver måske ikke så overraskede, men hvis man kun har hørt pladerne, vil det måske være uventet, at så megen elektronik kan køres direkte.

Om sessionen siger HIRAKI selv:
“Viben i Tapetown [er heldigvis] både tjekket og afslappet. For når man er vant til at spille på en mørk scene klokken semi-brandert om aftenen, så er det unægteligt noget andet at stå i fuldt dagslys med publikum HELT oppe i vores ansigter. Og samtidig være pinlig bevidst om, at alt i rummet bliver optaget og offentliggjort. Super fed udfordring! Og et perfekt afbræk fra at komponere ny musik i øveren. Vores seneste album Stumbling Through The Walls har allerede har 2,5 år på bagen, og vi har ild i en masse spændende ting, vi også glæder os til at dele.

Denne session var lavet i samarbejde med unge fra Roskilde Festival Højskole, som har fået lov til at være med til at sætte et helt event op på Sydhavnen. Tapetowns sessions var en officiel SPOT-scene i studiet på Lydhavnen.

HIRAKI spiller en række koncerter i efteråret. De kan opleves her:
16. september – Aalborg – Lasher Fest 23 – Musikkens Hus
30. september – København – John Cxnnor Feat. Hiraki, Ideal Bar
1. oktober – København – John Cxnnor Feat. Hiraki, Ideal Bar
28. oktober – København – Supporting Sigh (JP), Stengade

Selvtægt er et DIY-magasin om punk og metal. Vi er drevet som en frivillig forening.

Ansvarshavende redaktør: Hanna Ella Sandvik
Magasinkoordinator: Tobias Holst

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-1024x243.png

A.C. Meyers Vænge 134, 1. th.
2450 København S
CVR: 44226421

Privatlivspolitik

Instagram
Facebook