Premiere: Pleaser – The Dream

Skrevet af:Kunstner(e):

Tema:
Genrer:

Pleaser er en kærlighedshistorie. I hvert fald for os her på magasinet. Ligesiden vi først hørte deres demo i 2021 har vi vidst, at dette band ville blive til noget.
Derfor er vi mere end almindeligt stolte af at kunne præsentere denne eksklusive premiere på tredje single fra Pleasers selvbetitlede album, der udkommer på Part Time Records allerede 8. september.

Og det er ikke hvilken som helst sang, der kommer forud for det album. Vi kender allerede ‘The Dream’ fra EP’en, hvor det var det klart stærkeste nummer. Annie Nyvold og Sophie Lake brænder igennem på både vokaler og guitarer og viser hvorfor de to er så særlige på den danske scene.
For bandet såvel som os på Selvtægt, er ‘The Dream’ et nummer, der definerer bandet. Som de altid har sagt, er “dark”, “sejt” og “cute” nøgleord for Pleaser, og det indkapsler ‘The Dream’.

Click here to display content from bandcamp.com

Selv siger de: “The Dream er en legesyg punk-kærlighedstune, der udtrykker beundring og hengivenhed. Sangen tager lytteren ind i en drømmende tilstand, hvor glinsende og energiske guitarriffs flyder og verden åbner sig i alle retninger fantasien ønsker sig det.”

Selvom vi kender nummeret, lyder det skinnende og frisk, da bandet har valgt at genindspille det, så de kan nyde godt af den massive udvikling, der har været i både teknisk kunnen og produktionsfærdigheder. Det er et kæmpe nummer og vi er vilde med Pleaser.

Selvtægt er et DIY-magasin om punk og metal. Vi er drevet som en frivillig forening.

Ansvarshavende redaktør: Hanna Ella Sandvik
Magasinkoordinator: Tobias Holst

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-1024x243.png

A.C. Meyers Vænge 134, 1. th.
2450 København S
CVR: 44226421

Privatlivspolitik

Instagram
Facebook