Moar, må jeg godt gå ud og slå ihjel næste lørdag?

Skrevet af:Kunstner(e):

Genrer:

Et dusin danske bands vover sig ud i et amagerkansk mareridt, når udgivelsen af den danske Misfits-hyldestplade ‘All Hell Breaks Loose’ fejres på Beta lørdag d. 3. februar.

Misfits er et af de stærkeste brands, der nogensinde har været. Fra Cliff Burtons overarm til H&M og fra kræmmermarkedboder over actionfigurer i tegneserieforretninger til en detalje i en kæmpe mosaik i havnebyen Valparaíso har vi i fire årtier kunnet spotte Crimson Ghost-kraniet overalt som et tegn på, at der er fiends over alt.

Der var også noget med, at de var et band engang. Det ved vi kun, fordi Metallica lavede nogle covers af dem for 100 år og en madpakke siden. Derfor giver det også rigtig god mening, at Rune Alexandersen fra Motorsav for nogle år siden tog initiativ til at genopdage Misfits-sangkataloget sammen med 13 andre danske bands.

På pladen ‘All Hell Breaks Loose’ giver Archangel, Kold Front, Earn Your Scars, Dust Bugs, Motorsav, The Lost Loves, St. Digue, Rebecca Lou X Rune Rådden, Writhe, Big Mess, Mai Sharona, Imperial Shark, Skind og Ben, Troop Transport og Forever Unclean hver deres bud på, hvorfor Misfits’ brutale arv stadig er en darling, der ikke fortjener at dø, dø, dø.

Det fejrer 12 af dem lørdag d. 3. februar på Beta. Hver spiller syv minutter i tre blokke, og så er der alt muligt lir med et skateboard, der kun er ét af, særlige tryk af pladen og kassettebåndet, en bajer og nogle, der spiller plader. Sikkert med Misfits, jo.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Selvtægt er et DIY-magasin om punk og metal. Vi er drevet som en frivillig forening.

Ansvarshavende redaktør: Hanna Ella Sandvik
Magasinkoordinator: Tobias Holst

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-1024x243.png

A.C. Meyers Vænge 134, 1. th.
2450 København S
CVR: 44226421

Privatlivspolitik

Instagram
Facebook